Üdv, Vendég!
Már csak 1 lépés!

Ahhoz, hogy ajándékozhass, kérlek hozz létre legalább egy ingyenes profilt, vagy jelentkezz be.

Ingyenes tagság

Regisztráció

Alapadatok

Az alapadatok kezelésének célja a tagnyilvántartás, a fiókkezelés, illetve a levelező szolgáltatások igénylése esetén, azok biztosítása.

A jelszónak tartalmaznia kell: min. 8 karakter, kisbetű, nagybetű, szám, szimbólum
  Erősség: Nagyon Gyenge

  Számlázási adatok

  A számlázási adatok kezelésének célja a kuponok és tagságok vásárlásának biztosítása; másfelől pedig a számlázás, illetve a számlázással összefüggésben az Adatkezelőre vonatkozó, a Számv. tv. 169. § (1) bekezdése szerinti jogi kötelezettség teljesítése.

  Egyéb adatok

  Az adatkezelés célja a weboldalfejlesztés. Ezekkel az adatokkal a célközönségünk megismerésében segíthetsz bennünket. Így a tartalmainkat még inkább hozzád/hozzátok igazíthatjuk. Ha kitöltöd, a profilodban később módosíthatod. Az adattakarékosság elve szerint pontos életkor vagy konkrét lakóhely adatokat nem kezelünk. (opcionális)

  Fizetési mód
  Fizetési mód

  Összesítés


  Választott termék:

  Fizetendő végösszeg:

  Tudomásul veszem és elfogadom az Általános Szerződési Feltételeket (ÁSZF), illetve az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatót. Hozzájárulok, hogy az Amber-Med Bt. [CigiSzünet] a szerződés létrejötte és annak teljesítése során megadott személyes adataimat az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatóban rögzítetteknek megfelelően kezelje. Tudomásul veszem, hogy a „45/2014. (II. 26.) Kormány rendelet a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól” 29. § (1) pontja az elállási/visszavonási jog kivételei közé sorolja a nem tárgyi adathordozón nyújtott digitális tartalmakat, ezért „VIP tagság” vagy "VIP+ tagság” vásárlása, illetve a kuponok felhasználása esetén, a teljesítés megkezdését követően automatikusan megszűnik az elállási/visszavonási jog.

  Tudomásul veszem, hogy VIP/VIP+ tagság vásárlása rendszeres havi előfizetés formájában történik, a bankkártyás fizetés céljából átirányítás történik a „Stripe, Inc.” fizetési szolgáltató rendszerébe, ezalatt az adatok védelmét a „Stripe, Inc.” biztosítja, a CigiSzünet adatkezelője bankkártya-adatokhoz nem fér hozzá.

  Leszokást segítő programok

  Leszokást segítő programjaink: Kezdő szint (4 hónap), Haladó szint (8 hónap) és Mester szint (12 hónap).

  Kezdő szintű program

  Az első 4 hónap során elsajátíthatod a leszokást segítő alapvető készségeket és ismereteket.

  Haladó szintű program

  A 8. hónap végére az önismeretedet kellően elmélyítheted ahhoz, hogy leszokási kísérleted sikerre vidd.

  Mester szintű program

  A 12. hónap végére megújíthatod az életed, amelyben nem-dohányzóként gondolkozol és cselekszel.