Üdv, Vendég!

Regisztráció 90%-os VIP ajándékutalvánnyal

Miért 90%-os a kupon?
Ez azt fejezi ki, hogy a kupon birtokosának is tennie kell a leszokásért. A tagság árának 10%-át az ajándékozott személy fizeti a kupon beváltásakor, 90%-át az ajándékozó. Nem lehet mások helyett leszokni, neked is lépned kell.

Az én kuponom nem 90%-os. Itt regisztráljak?
Akkor nem jó helyen vagy. Ezen a felületen a 90%-os ajándékutalványok válthatók be, amiket a regisztrált tagjaink vásároltak ajándékozás céljából. A többi kupon célja más (pl. nyereményjáték, promóció, egyéb kedvezmények). A te kuponkódodat egyszerűen a VIP/VIP+ tagság vásárlása során írd be („Csatlakozok” a VIP/VIP+ tagsághoz gombbal jutsz el arra a felületre a Tagság menüpontban).

Ellenőrizd a kapott ajándékutalvány időtartamát, annak érdekében, hogy helyesen válassz az alábbi előfizetésekből!

A felsorolásban a teljes árat tüntettük fel, amelyből a 90%-os ajándékutalvány kedvezménye levonásra kerül!

1. lépés: Válaszd ki a 90%-os ajándékutalvány időtartamának megfelelő tagságot: 1 hó, 4 hó, 8 hó vagy 12 hó. Ekkor még a teljes összeget látod. Majd nyomd meg a „Tovább” gombot.
2. lépés: Írd be a kuponkódot, hogy az ellenőrzés után érvényesítsd a 90%-os kedvezményt.

VIP tagság (kupon)

Regisztráció

Alapadatok

Az alapadatok kezelésének célja a tagnyilvántartás, a fiókkezelés, illetve a levelező szolgáltatások igénylése esetén, azok biztosítása.

A jelszónak tartalmaznia kell: min. 8 karakter, kisbetű, nagybetű, szám, szimbólum
  Erősség: Nagyon Gyenge

  Számlázási adatok

  A számlázási adatok kezelésének célja a kuponok és tagságok vásárlásának biztosítása; másfelől pedig a számlázás, illetve a számlázással összefüggésben az Adatkezelőre vonatkozó, a Számv. tv. 169. § (1) bekezdése szerinti jogi kötelezettség teljesítése.

  Egyéb adatok

  Az adatkezelés célja a weboldalfejlesztés. Ezekkel az adatokkal a célközönségünk megismerésében segíthetsz bennünket. Így a tartalmainkat még inkább hozzád/hozzátok igazíthatjuk. Ha kitöltöd, a profilodban később módosíthatod. Az adattakarékosság elve szerint pontos életkor vagy konkrét lakóhely adatokat nem kezelünk. (opcionális)

  Fizetési mód
  Fizetési mód
  Kupon kód

  Összesítés


  Választott termék:

  Fizetendő végösszeg:

  Tudomásul veszem és elfogadom az Általános Szerződési Feltételeket (ÁSZF), illetve az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatót. Hozzájárulok, hogy az Amber-Med Bt. [CigiSzünet] a szerződés létrejötte és annak teljesítése során megadott személyes adataimat az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatóban rögzítetteknek megfelelően kezelje. Tudomásul veszem, hogy a „45/2014. (II. 26.) Kormány rendelet a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól” 29. § (1) pontja az elállási/visszavonási jog kivételei közé sorolja a nem tárgyi adathordozón nyújtott digitális tartalmakat, ezért „VIP tagság” vagy "VIP+ tagság” vásárlása, illetve a kuponok felhasználása esetén, a teljesítés megkezdését követően automatikusan megszűnik az elállási/visszavonási jog.

  Tudomásul veszem, hogy VIP/VIP+ tagság vásárlása rendszeres havi előfizetés formájában történik, a bankkártyás fizetés céljából átirányítás történik a „Stripe, Inc.” fizetési szolgáltató rendszerébe, ezalatt az adatok védelmét a „Stripe, Inc.” biztosítja, a CigiSzünet adatkezelője bankkártya-adatokhoz nem fér hozzá.

  Leszokást segítő programok

  Leszokást segítő programjaink: Kezdő szint (4 hónap), Haladó szint (8 hónap) és Mester szint (12 hónap).

  Kezdő szintű program

  Az első 4 hónap során elsajátíthatod a leszokást segítő alapvető készségeket és ismereteket.

  Haladó szintű program

  A 8. hónap végére az önismeretedet kellően elmélyítheted ahhoz, hogy leszokási kísérleted sikerre vidd.

  Mester szintű program

  A 12. hónap végére megújíthatod az életed, amelyben nem-dohányzóként gondolkozol és cselekszel.