Üdv, Vendég!

Önismereti kérdőívek

Érzelmek szabályozása

Ez az önismereti kérdőív segít megérteni, hogy az érzelemszabályozás kapcsán mely gondolatmenetek vezetnek leszokási kudarchoz, és melyek vezetnek a sikeres leszokáshoz.

Minimum milyen tagsággal érhető el?
 • Ingyenes

 • VIP

 • VIP+

Milyen VIP+ kiegészítőt tartalmaz?
 • School

 • Baby

Az „Érzelmek szabályozása” kérdőív egy önismereti eszköz, mellyel megvizsgálhatjuk az érzelmek szabályozásában szerepet játszó gondolkodásmódunkat. 

Érzelmek. Az érzelmek egy adott eseményre adott természetes, ösztönös reakciók. A negatív események negatív érzelmekhez vezethetnek, melyek átélése bár kellemetlen, mégis nagy motivációs erővel bírnak, segítik az eseményhez történő alkalmazkodást. Ha szabályozásuk nem megfelelő, akkor felerősödnek vagy hosszan fennmaradnak, és ez káros lehet. Ezért fontos a megfelelő érzelemszabályozás, melyet megvilágít ez az önismereti kérdőív.

Szabályozás. Az érzelmek tudatos szabályozása befolyásolhatja az érzelmek erősségét, időtartamát, azok megélését és kifejezését, illetve az érzelmeket kísérő testi jelenségeket is. Ez az önismereti kérdőív az érzelemszabályozás figyelmi, gondolkodási folyamatait tárja fel.

Következetes leszokás. Ha a nikotinos termék iránti erős vágyakozás vagy annak elvesztéséhez kötött negatív érzelmek vezérelnének, akkor a leszokás sikertelen lenne. Azonban ez az önismereti kérdőív segít kimászni ebből az érzelmi csapdából. 

*Érzelmek szabályozása – CigiSzünet Baby* Ez a kiegészítő azoknak a várandós, dohányzó édesanyáknak szól, akik gyakran élnek át negatív érzelmeket (pl. dühöt, feszültséget, szomorúságot). A kiértékelés során erre igyekszünk megoldást nyújtani.

Az önismereti kérdőív előnyei:

 • Az önismereti kérdőív segítségével új és érdekes érzelemszabályozási módszereket ismerhetünk meg, melyek a leszokás során is hatékonyak
 • Egy érzelmi hullámvasút köti össze a leszokókat, de az érzelemszabályozás szintje egyénenként változó és fejleszthető. Ebben a fejlesztésben segít a kérdőív. 
 • A bemutatott figyelmi és gondolkodási folyamatokkal még azelőtt szabályozható az érzelemi válasz, hogy az teljes mértékben létrejönne

Kiknek ajánljuk?

 • Dohányzóknak, akik sokat őrlődnek egy-egy erőteljes érzelem miatt.
 • Dohányzóknak, akiknek a leszokási kísérletei az érzelmei miatt hiúsultak meg.
 • Várandós édesanyáknak, akik dohányoznak („CigiSzünet Baby” kiegészítő).
 • Nem-dohányóknak, akik kíváncsiak az érzelemszabályozásra.

Az Önismereti Kérdőív kitöltése után a kiértékelést automatikusan elküldjük a regisztrációkor megadott email címre!

  Kapcsolódó alkalmazások

  leszokas naplo icon

  Leszokás-napló

  Ez az alkalmazás egy iránytűt ad a felhasználó kezébe, mellyel leszokási tapasztalataiból erőt meríthet a további döntéshozatalhoz.

  Sóvárgás-szüntető

  Ez az alkalmazás megmutatja, hogy milyen módszerekkel uralkodhatunk a nikotinos termékek iránti vágyunkon.

  Pozitív szemüveg

  Ezzel az alkalmazással felpróbálhatod a leszokás „pozitív szemüvegét”, amellyel sokkal élesebben láthatsz rá a leszokás pozitív oldalára.

  Leszokás előnyei

  Az alkalmazás egy idővonalra helyezi a dohányzás leszokás előnyeit, továbbá rámutat arra, hogy az egészségügyi nyereség mellett milyen más haszonnal jár a leszokás.