Üdv, Vendég!

Leszokást segítő közösség

A CigiSzünet tagságaihoz hasonló gondolkodású emberek csatlakoznak, akik le szeretnének szokni a dohánytermékek és más nikotinos termékek használatáról.

Leszokást segítő programok

Ez a vezérfonal végigkísér a szolgáltatásainkon, és javaslatot tesz, hogyan haladj a sikeres leszokás felé.

Különleges E-könyvek

Vannak olyanok, akik szívesen belemélyednek egy-egy témába. Ha te is ilyen vagy, akkor az e-könyv neked való.

Önismereti Kérdőívek

Önmagunk megfigyelésével és elemzésével megérthetjük a nikotinfogyasztás mozgatórugóit és a leszokáshoz szükséges lépéseket.

Irányadó Útikalauz

Néha eltévedhetünk a leszokás útvesztőjében. Ezek az ismeretterjesztő tartalmak segítenek megtalálni a helyes utat.

Megválaszolt kérdések

Nem vagy egyedül. Mások is gondolkodnak a nikotinos termékek elhagyásán vagy már el is hagyták azt. Itt sokat tanulhatunk egymástól!

Új vagyok itt. Hol kezdjem?

Szolgáltatásainkat a Tagság menüpontban foglaltuk össze számodra. A háttérmunkáról pedig a Rólunk menüpontban olvashatsz. Ezekkel érdemes kezdeni.

Érdekel a honlap. Kipróbálhatom?

Persze. Egy hónapos, ingyenes tesztidőszakot biztosítunk. Ezalatt szinte minden szolgáltatás-típust kipróbálhatsz. Csatlakozz az Ingyenes tagsághoz.

Leszoknék. Hogyan kezdjem?

Indítsd el a leszokást segítő programunkat a Leszokás menüpontban. Ez a megfelelő sorrendben végigvezet tartalmainkon. Így te lehetsz a leszokás mestere!

kötöttségek nélkül... ...szabadon

kötöttségek nélkül... ...szabadon

Leszokást segítő tempó

Programjaink segítenek abban, hogy érezd a leszokást ritmusát. A sokféle ritmus közül megtalálhatod a sajátodat, amely…

...fokozatos

Egy hasonlattal élve, járáskor a lépéseknek is megvan a maga ritmusa, mely abban segít, hogy ne essünk el. Ha tartasz egy ütemet, akkor a dohányzás abbahagyása is biztosabb lehet. Ezért hetente adunk iránymutatást a CigiSzünet tartalmaihoz. A heti rendszeresség egy higgadt, vállalható tempónak tekinthető. Így lépésről lépésre haladhatsz.

...könnyed

Természetes, ha a mindennapok eseményei arra késztetnek, hogy a saját ritmusodban haladj. Ezért iránymutatásunkra tekints egy ajánlásként. Továbbá rád bízzuk a dohányzás abbahagyásának időzítését is. Tehát az ajánlásunk nem kötöttség, hanem inkább erőforrás. A CigiSzünet tartalmaiból földrajzi és időbeli korlátok nélkül, bárhol és bármikor erőt meríthetsz a leszokáshoz.

...többszólamú

Sokféle szolgáltatást kínál a CigiSzünet. Interaktív webapplikációktól az orvosi válaszokig, tudományos ismeretterjesztő tartalmaktól az önismereti kérdőívekig, itt mindent megtalálsz a leszokáshoz, ami hasznos. Így áll össze az interneten elérhető leggazdagabb, magyar nyelvű program, melyre bizalommal támaszkodhatsz a dohányzás abbahagyása kapcsán.

...magával ragadó

A CigiSzünet elsősorban lelki oldalról ragadja meg a leszokást. Innen nézve nem a dohánytermék a probléma (az csak egy tárgy), hanem ahogy hozzá viszonyul a felhasználó. Ezt a gondolati-viselkedési gubancot bontják szálakra a CigiSzünet tartalmai. Emellett persze a leszokás testi (fizikai-kémiai) valóságára is kitérünk, hiszen ez is praktikus szempontokat tartogat.

Középszintű program

A CigiSzünet egymásra épülő tartalmaihoz 32 héten keresztül küldünk iránymutatást emailben, heti rendszerességgel. Ehhez a programhoz VIP tagság szükséges, mellyel a tartalmaink kb. 60%-hoz hozzáférhetsz.

Minimum milyen tagsággal érhető el?
  • Ingyenes

  • VIP

  • VIP+

Milyen VIP+ kiegészítőt tartalmaz?
  • School

  • Baby

VIP kezdő szint

Az első 16 hét időszaka, mely során fokozatosan végigvezetünk a CigiSzünet azon tartalmain, amelyeket a VIP tagok elérhetnek.

VIP haladó szint

A második 16 hét időszaka, mely alkalmas az önismeret elmélyítésére a VIP tagok számára elérhető erőforrásokat felhasználva.

Emelt szintű program

A CigiSzünet egymásra épülő tartalmaihoz 48 héten keresztül küldünk iránymutatást emailben, heti rendszerességgel. Ehhez a programhoz VIP+ tagság szükséges, mellyel a tartalmaink 100%-hoz hozzáférhetsz, a VIP+ kiegészítőkhöz is.

Minimum milyen tagsággal érhető el?
  • Ingyenes

  • VIP

  • VIP+

Milyen VIP+ kiegészítőt tartalmaz?
  • School

  • Baby

VIP+ kezdő szint

Az első 16 hét időszaka, mely során lépcsőzetesen bevezetünk a CigiSzünet összes tartalmába.

VIP+ haladó szint

A második 16 hét időszaka, mely alkalmas az önismeret elmélyítésére a CigiSzünet összes erőforrását felhasználva.

VIP+ mester szint

A harmadik 16 hét időszaka, mely során a CigiSzünet összes tartalma segít téged abban, hogy végleg füstmentes és nikotinmentes maradj.

Leghasznosabb szolgáltatásaink

Felhasználóink szerint az alábbi Szolgáltatások voltak a leghasznosabbak:

Sóvárgás-szüntető

Ez az alkalmazás megmutatja, hogy milyen módszerekkel uralkodhatunk a nikotinos termékek iránti vágyunkon.

leszokas fenntartasa icon

Leszokás fenntartása

Ez a témakör rámutat, hogyan előzhetjük meg, hogy újra rágyújtsunk vagy hogy visszaessünk. A sikeres leszokás a végleges leszokás.

Nikotinhasználat zavara

Ez az önismereti kérdőív rámutat, hogy a nikotinfogyasztásunk negatív hatással van-e az életünkre, illetve milyen lehet a megfelelő nikotinhasználat.

gyogyszerek icon

Gyógyszerek

Ez a témakör olyan leszokást segítő gyógyszereket mutat be, amelyek csökkentik a megvonási tüneteket, ezáltal egy „komfortosabb” leszokáshoz segítenek hozzá.

leszokas tervezo icon

Leszokás-tervező

Ez az alkalmazás egy leszokási terv elkészítésében segít, azáltal, hogy időrendbe gyűjti a felhasználó által kiválasztott tevékenységeket.

tenyek tevhitek icon

Tények-tévhitek

Ez a témakör tiszta vizet önt a pohárba a dohányzás és a leszokás kapcsán. A hiteles és megbízható információ aranyat ér, mert megkímél a zsákutcáktól.

Gyakori kérdések a programokról

Támogatási lehetőségek

Szükség van egy pozitív szemléletű leszokást segítő programra, mely bárki számára bármikor elérhető. Mi ebben hiszünk, ezért hoztuk létre a CigiSzünetet, ezért dolgozunk. Ha egyetértesz velünk és megteheted, támogasd a CigiSzünet programot az alábbi módokon.
tamogatas allj mellenk icon

Állj mellénk

Fontosnak tartod a leszokás pozitív szemléletű segítését? Akkor közös a célunk. Légy a pártoló tagunk!

Ajándékozd ismerőseidnek

A dohányzók többsége fontolgatja a leszokást. A te környezetedben is van ilyen személy? Ajándékozd meg leszokást segítő szolgáltatásainkkal!

Segíts ismeretlenül

Jótékonységi programjaink során a dohányzó fiatalok és dohányzó várandós édesanyák leszokását segítjük. Csatlakozz te is!